Update Covid-19 werkwijze juli 2020

07.07.2020

Update werkwijze Kattenburg/Weenink n.a.v. het Corona-virus (Covid-19), juli 2020

Ook wij kunnen en mogen onze ruimtes weer meer benutten en hebben de mogelijkheid om meer mensen toe te laten.

We vragen u om verantwoordelijk om te gaan met uzelf en anderen. U kunt aangeven wanneer u zich niet comfortabel voelt en meer ruimte wilt hebben. Houd ook rekening met anderen en blijft altijd op minimaal 1,5 meter afstand van onze medewerkers en klanten.
Bovenal, zeg uw afspraak af wanneer u zich niet lekker voelt en Corona-verschijnselen heeft.


(Deur)beleid:

U kunt alleen terecht na het maken van een afspraak,

Alleen degene die een afspraak heeft, mag binnenkomen. Neem alstublieft geen familieleden, vrienden, partner, begeleider of kinderen mee. Zij mogen niet naar binnen.

Kom op tijd: houd alstublieft rekening met anderen en houdt u aan de afgesproken tijd. Bent u te vroeg dan vragen we u buiten te wachten. Bent u te laat dan gaat dit van de tijd af van anderen.

Belt u voor een afspraak dan zullen we uw telefoonnummer willen noteren. Dit doen we om u te kunnen bereiken voor wijzigingen of Corona-meldingen.

Wij vragen iedereen alle regels van de Rijksoverheid en RIVM in acht te nemen:

-handen wassen direct na binnenkomst.
-houd afstand!
-kom niet bij twijfel over eigen gezondheid.

Lees alstublieft de richtlijnen die duidelijk in ons pand zijn aangegeven en volg deze op evenals de aanwijzingen van onze medewerkers.


Orders afhalen:

Het ophalen van orders kan via de deur bij ons magazijn. Dit staat duidelijk aangegeven op de betreffende deur. Belt u derhalve alstublieft aan bij de juiste deur.


Hopende u goed en voldoende geïnformeerd te hebben, bij vragen kunt u ons altijd bellen of mailen. Via deze website houden we u op de hoogte als er updates zijn.

Vriendelijke groet namens ons voltallige team,

Toni Kattenburg

Afbeelding: covid-update