Afbeelding: Corporate Fashion Award 2016

Kattenburg/Weenink wint Corporate Fashion Award voor de tweede keer op rij!

27.04.2016

De negende editie van de Corporate Fashion Award was een groot succes. Ruim 300 gasten waren aanwezig bij de spectaculaire dinershow in Rotterdam Ahoy. Achttien genomineerde collecties werden op de catwalk geshowd.

Zes collecties in zes categorieën mochten aan het einde van de avond de Corporate Fashion Award 2016 in ontvangst nemen.

De kledingcollectie van Laurens Thuiszorg, geproduceerd door Kattenburg/Weenink werd eerder al genomineerd in de categorie Health & Care Wear (bedrijfskleding voor in de medische en verzorgingssector en de gezondheidszorg).  Kattenburg/Weenink won de Corporate Fasion Award ook in 2012, de vorige uitreiking. Toen met de collectie die geproduceerd werd voor Aafje Thuiszorg, Huizen en Zorghotels.

Het winnen van de Corporate Fashion Award 2016 is nu ook een feit!

Juryrapport

Volgens de jury heeft “de collectie een eigentijds en modern beeld met fris kleurgebruik. Er is veel keus voor de dragers en de kleuren van de organisatie komen duidelijk naar voren. De collectie is modern voor elke leeftijdscategorie.”  

Corporate Fashion Award

Deze Award is bedoeld voor bedrijven die op de meest treffende wijze hun gewenste imago weten te vertalen naar bedrijfskleding. Om een zo groot mogelijke diversiteit aan bedrijven de kans te geven een award te winnen, is een onderverdeling gemaakt in zes verschillende categorieën. De CFA is een initiatief van Holland Career & Workwear (HCW, ledengroepering van MODINT), de brancheorganisatie voor fabrikanten van bedrijfskleding en corporate imagekleding.

Samenwerking

Kattenburg/Weenink is natuurlijk enorm blij met de erkenning die deze award met zich meebrengt. Via deze weg willen we dan ook graag Laurens Thuiszorg hartelijk bedanken voor het vertrouwen en de fijne samenwerking waardoor deze collectie tot stand kon komen. Wij hopen dat dagelijks de medewerkers van Laurens Thuiszorg met trots en plezier in deze mooie collectie aan het werk kunnen. Meer informatie over de andere de Corporate Fashion Award en de andere winnaars vindt u op: www.corporatefashionaward.nl

http://modint.nl

award
award2