Afbeelding: Kertskaart 2016_Mail en site KLEIN

2016 / 2017

25.01.2017

Een korte terugblik op het afgelopen jaar 2016:

Kattenburg/Weenink heeft een jaar achter de rug van oppakken, doorpakken en volle kracht vooruit. 2016 stond in het teken van de doorstart onder ons nieuwe hoofdkantoor uit Varsseveld. De reacties en het vertrouwen dat in ons team werd gesteld was hartverwarmend en gaf ons de motivatie om nog een stapje harder te lopen en waar te maken waar wij als Rotterdams bedrijf voor staan: “ Niet l....., maar poetsen!”
Als huidige manager van Kattenburg / Weenink ben ik super trots op ‘mijn’ medewerkers.
Een klein, gemotiveerd en gespecialiseerd groepje vak-gekken die soms het onmogelijke weten waar te maken.

Afgelopen jaar werden naast het bedienen van onze reeds bestaande klanten, aanbestedingen gewonnen, nieuwe klanten verwelkomd, beurzen bezocht, deze nieuwe website opgestart (…is nog niet helemaal af) en de markt verkend op nieuwe trends en mogelijkheden.
In april 2016 wonnen wij voor de tweede maal op rij (vorige editie was 2012) de Corporate Fahion Award voor de collectie van Laurens Thuiszorg. Gezamenlijk zijn we trots op deze collectie en blij met de erkenning van de vakjury.

Nieuw was ook de start in een samenwerking met een datavernietigingsbedrijf om oude bedrijfskleding in te kunnen nemen waarna het gecontroleerd vernietigd wordt en de kledingrestanten opnieuw ingezet worden voor de sportindustrie. Een mooie stap in de richting van bewust omgaan met het milieu en gelijktijdig fraude met oude kleding en de aangebrachte logo's te voorkomen.

Een blik in de toekomst toont ons nieuwe trends die veelal uit de mode over komen waaien. Wij zien breiwerk weer helemaal terugkomen. De van vroeger bekende pullover tot mooie modern uitgevoerde vesten en truien die perfect naar een huisstijl te vertalen zijn. En wat dacht u van de lederen schorten?! Dankzij de barbecue-hype kon ook onze branche hier niet omheen. Kattenburg/Weenink is voor lederen toepassingen een samenwerking aan gegaan met een geweldige creatieve leerbewerker uit Brabant. Made in Holland dus en dat is leuk om weer te kunnen zeggen naast alle textielproducties uit hele verre oorden.
Wij houden onze ogen open voor alle nieuwe trends en toepassingen die we u graag aanbieden.

Ik wens u allen een geweldig 2017!  
Hartelijke groet,
Toni Kattenburg