Buffel -prijs voor MAAT Beveiliging

15.08.2022

Buffel-prijs uitgereikt!

Kattenburg/Weenink biedt al sinds 2018 de mogelijkheid tot retourlogistiek.

Kort gezegd houdt dat in dat afnemers van kleding, schoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen deze artikelen na gebruik kunnen inleveren voor hergebruik van grondstoffen in combinatie met vertrouwelijke vernietiging van artikelen met logo’s.
Wij doen dat transparant en i.s.m. betrouwbare partners.
Onder andere op deze manier zijn ook wij op weg naar een circulaire economie en bieden onze klanten de mogelijkheid om hun restafval te beperken, CO2 en water te besparen en SROI-uren op te bouwen.

Nu we enkele jaren op weg zijn met dit mooie concept en steeds meer bedrijven en organisaties hier gebruik van maken, werd het tijd om het best presterende bedrijf in het zonnetje te zetten.
Samen met dagactiviteitencentrum De Korenaer werd de “Buffel-prijs” ontworpen.
Deze bestaat (grotendeels) uit de geretourneerde kleding van de prijswinnaar. Daarmee wordt een uitgereikte “Buffel” direct een heel persoonlijk item.

De eerste “Buffel-prijs” mochten we uitreiken aan Maat Beveiliging uit Capelle aan den IJssel. Maat Beveiliging is in handen van Ruud Knipscheer, Arjan van de Wetering en Romano Rolleri. Twee van de drie eigenaren, Romano en Ruud, namen de “Buffel” en bijbehorend certificaat in ontvangst. Ze waren blij verrast en hebben hem direct een mooie plek op kantoor gegeven.

Maat Beveiliging heeft door gebruik te maken van onze retourlogistiek al 108 m3 aan water bespaart, 460 kg aan restafval voorkomen, 176 kg CO2 bespaart en hun geretourneerde kleding heeft gezorgd voor 408 SROI-uren.
Een prachtig resultaat voor een duurzame toekomst!

Wilt u nou ook verantwoordelijk met “afgeschreven” bedrijfskleding omgaan, uw steentje bijdragen aan een beter milieu of gewoon in aanmerking komen voor zo’n enorm gave, stoere en persoonlijke “Buffel”?
Wij informeren u graag over de mogelijkheden van retourlogistiek, dus neem gerust contact op.
Natuurlijk wijzen we u ook de weg bij het zo duurzaam mogelijk aanschaffen van nieuwe werk- of bedrijfskleding.

Afbeelding: collage Buffel prijs Maat Beveiliging